Ana içeriğe atla

7 YABANCI

7 YABANCI

     Trabzonspor-Gaziantepspor maçında belkide uzun yıllar göremeyeceğimiz olaylar arka arkaya geldi. Popov'un önce kendi kalesine gol atması ardında hatasını telafı etmek için kazandıkları penaltıyı kullanmak istemesi ve kaçırması , Mustafa YUMLU yu düşürerek penaltıya sebep olması. Birtek kafasına uçak düşmedi desek yeridir.

      Daha sonra Trt de fb nin avukatlığını yaparken birden kendisini G.antep in teknik direktörü olarak bulan Hikmet KARAMAN ın sahaya 7. yabancısını sürerek galibiyetimizi maç bitmeden tescil etmesi bir başka ilginçlikti. Maç sonrasıda ondan beklenen bir performansla suçu yardımcılarına atıp , 7 yabancyla oynadığımız bir maç hakkında konuşmanın bir anlamı yok demeci ben dahil herkesi güldürmüştür. Oyuncu değişkliği yanlışını yaptığında maç 3-1 oraya kadar ne oynayabildin ki maç sonunda yabancı kuralının arkasına sığınıp ve suçu yardımcılarına atıp sıyrılmaya çalışıyorsun.
      
      İlginçlikler bittimi tabiiki bitmedi. verilen 3 penaltının da tartışmaya açık olduğu maçta Burak YILMAZ'ın alışıla gelmiş koşusuna (yayıncı kuruluşun dediği gibi "defansın arkasına deplase oluşuna") antep kalecisinin kafasında pozisyonu golle bitirmesine rağmen Burak YILMAZ ın kolay gol çabasına bence yerinde müdahale hakeme göre penaltı ve kırmızı kart olunca kaleye geçen saparanın çaresizliği de eklendi geceye.

       Şenol hocanın maç sonu açıklamalarından Trabzonspor gibi bir takımın asla oyunu hafife almaması gerektiğini bir kez daha anladık. Rakip 10 kişi kalsada kalede orta saha oyuncusu olsada sen saldır, atabildiğin kadar gol at. Kısaca işini yap dedi Şenol hoca.

        Maçın uzunca özeti buydu. Güzel oyun, Güzel skor. Önümüzde PSV maçı var. Şenol hoca rakibe ipucunu verdi maç sonu röportajında, arkada boş alan bırakırsak ve yerimizi kaybedersek cezamızı keserler dedi özetle ki en zayıf olduğumuz noktaya işaret etti.

         PerşemBE gününü iple çekiyorum, olmadık zamanlarda olmadık işler yapmak doğasında olan Trabzonsporumuzdan İyiye yönelik olmadık güzellikler bekliyorum. Ve inanıyorum öpmeye doyamadımız ARMANIN BÜYÜKLÜĞÜNE

pic.twitter.com/P9TQF3aH

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ne Olursan Ol Önce İnsan Ol

Karaman'da babasına "Çocuğunu kurtaramayız zaten ölü geldi" diyen vicdan yoksunu doktor haberini okuyunca başımızdan geçen olaylar gözümüzün önüne geliyor haliyle Bundan yaklaşık 1 buçuk yıl önce Bir zamanlar adı Karadeniz Hastanesi olan şimdilerde Medical Park'ın satın aldığı hastanede görev yapan Hülya Çiçek isimli doktorun çocuğumuzun doğumuna 15 gün kala gittiğimiz kontrollerde "kalp atışları zayıf geliyor aç geldin herhalde bir sıkıntı yok" dedikten 1 gün sonra çocuğu anne karnında kaybetmiştik. O sırada hastanede bulunmayan doktoru aradığımda "Bunlar normal şeyler, ben de 3 ay önce annemi kaybettim" cevabını aldığımda iyi ki hastanede yoktu. Şuan 3. sayfalık bir haberin konusu olarak başka yerlerde olabilirdim. Ha daha sonra malum doktorun bu tarz bir çok vakası olduğunu duyduk ama elimizden birşey gelmedi. Hep gözümün önüne "kalp atışları yavaş" lafı gelir ve tekrar kontrol için ısrar etmemenin pişmanlığını yaşarım hep. Demem o k

Trabzonspor: İstanbul'un korkulu rüyası

Trabzonspor, Türkiye'nin en köklü ve başarılı futbol kulüplerinden biridir. 1967 yılında Trabzon'da kurulan bu eşsiz takım, yıllar boyunca hem ulusal hem de uluslararası arenada büyük başarılara imza atmıştır. Trabzonspor, köklü tarihinden, tutkulu taraftarlarından ve özgün futbol anlayışından dolayı futbolseverlerin ilgisini her zaman üzerine çekmiştir. Bu makalede, Trabzonspor'un tarihini, başarılarını ve kulübün etrafında dönen heyecan verici hikayeleri keşfedeceksiniz. SEO Meta Açıklaması: Trabzonspor, Türkiye'nin köklü futbol kulüplerinden biridir. Bu makalede, Trabzonspor'un tarihini, başarılarını ve kulübün heyecan verici hikayelerini keşfedin. Giriş: Trabzonspor, Türk futbolunun önemli köşe taşlarından biridir. 1967 yılında Trabzon'da kurulan kulüp, o günden bu yana büyük bir tutku ve özveriyle yoluna devam etmektedir. Trabzonspor'un tarihine baktığımızda, birçok unutulmaz anı, büyük zaferler ve efsanevi futbolcularla dolu bir geçmişle karşılaşıyoruz

Kuddusi MÜFTÜOĞLU'nun Trabzonspor Karnesi

12 MART PAZARTESİ GÜNÜ 20:00 da ki TRABZONSPOR - SİVASSPOR müsabakasının Hakemi Kuddusi MÜFTÜOĞLU 'NU yakından tanıyalım.        4 mart 1970' de Alanya ' da dünyaya geldi. 20 yıldır hakemlik yapıyor. Süper ligdeki kariyeri 2000-2001 sezonu 11. haftasındaki Denizlispor-İstanbulspor maçıyla başladı.Asıl mesleği İnşaat olan MÜFTÜOĞLU Halen hakemlik yapmaktadır. Antalya Bölgesi hakemlerinden olan Kuddusi MÜFTÜOĞLU Trabzonspor”un 27 si lig,1Süper Kupa,3 Türkiye Kupası ve 1 Paf Takımı olmak üzere toplam 32 müsabakasında görev almıştır. Bu müsabakaların 18 ini Trabzonspor kazanırken 6’ sını rakip takımlar kazanmış ve 8 müsabaka da berabere bitmiş.İlginç bir tesadüf ise Kuddusi MÜFTÜOĞLU ile fb ve gs karşısında yönettiği maçlarda Trabzonspor’un hiç galibiyeti olmamasıdır. İşte o maçlar. Not: İstatistikler Tarafımızdan TFF Web Sayfasından Derlenmiştir.